Tvättardax igen

I fredags kväll var Astrid lite hängig och vi tyckte hon verkade varm. Igår var sedan mamma (mormor) hemma med henne när jag var på en supermumsig brunch med Johanna, Tove och Helena. Även då hade hon varit hängig och bara suttit i soffan och bläddrat i böcker. Inte ville hon äta nåt heller.

Förklaringen till det kom vid tretiden. Vi hoppades då att hon kräktes för att hon svalt så mycket snor och slem. Efter att ha petat i sig lite yoghurt gjorde fröken klart för oss att så inte var fallet.

Eftrr några kräkor till under kvällen och natten så verkar det ha lugnat dig nu. Får se om jag kan hitta något som lilla magen vill behålla i frukostväg. Just nu sover hon ännu. Skönt att hon kan sova ikapp på en gång.

Detta kräkskaos skapar verkligen ett tvättberg väldigt fort. Man vill ju inte direkt skrämma henne med att hiva fram en hink under hakan när det redan är superläskigt att kräkas. Stackars liten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *