På väg

Tidigt imorse ringde klockan och det var dags för avresa. Vi räknade med många extratimmar vilket var jätteskönt. Vi gjorde ett par kortare stopp och ett längre på IKEA i Örebro för mat och lite bus i lekhörnan.

Middag blev på donken i Partille. Även här busade vi lite innan vi tog den sista biten.

När vi kom till färjan fick vi köra ombord direkt vilket var super. Vi gick direkt till lekhörnan och hängde där en stund. En liten Matilda som var strax över året blev en perfekt lelpartner och dom jagade varandra tills det var läggdags.

Nu har vi bäddat ner oss och ska somna till havets gungande och motorernas brummande.Tyvärr har jag upptäckt att bilder jag lägger upp när jag bloggar på telefonen blir ganska konstiga så får ni hålla till godo med knas tills jag får tillgång till dator och kan fixa till. (Tillfixat)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *