Om Tuffjanna

Hej på er kära läsare, nya som gamla!

Jag är en 33-åring, fru, mamma, dotter, statsarbetare. Ja listan på etiketter på mig liksom alla människor kan nog göras oändlig. Men de jag nämnt är väl huvuddragen.

Jag, min man David och vår älskade ungar Astrid och Nils bor i vårt drömhus, åtminstone så nära vi kan komma, i närheten av havet en bit utanför Gävle. Här har vi befunnit oss de senaste två åren och vi trivs bara bättre och bättre.

För tillfället är jag på halvtid hemma med Nils. Den andra halvan av dagarna spenderar jag med rumpan på en kontorsstol på Lantmäteriets huvudkontor. Jag och David delar på vår tid för att båda ska få en chans att lära känna Nils på samma sätt och få chansen till att vara hemma och mysa med sötungarna. Från 1 januari är jag hemma på heltid i tre månader för att efter det börja jobba heltid igen och David får vara hemma med barnen.

Den här bloggen som ni halkat in på handlar om mig, saker runt omkring mig, saker jag tycker är viktiga och saker jag tycker är oviktiga men kanske roliga och ganska ofta skriver jag för er som jag inte träffar så ofta, som bor för långt borta eller som jag helt enkelt inte kan pussla ihop almanackorna med.  Vissa perioder blir det lite mer sporadiska inlägg och vissa perioder så blir det väldigt regelbundet men jag brukar sällan be om ursäkt om jag varit borta en period, jag har helt enkelt haft nyttigare saker för mig än att blogga.

Då och då handlar bloggen ganska mycket om allt som hände när Nils var nyfödd. Han är född med ett hjärtfel vilket gjorde att starten som tvåbarns-familj inte blev riktigt som vi planerat. Vill man läsa om det så har Nils en egen kategori som du kan välja.

Välkomna hit hur ni än hittat hit!

wpid-20140717_164825.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *