Blogbag – Supercharlie

I den senaste Loppi Blogbaglådan så var det Camilla Läckbergs senaste barnbok Supercharlie och Lejonjakten. Jag har länge varit sugen på att läsa böckerna om Supercharlie men det har aldrig blivit av. Efter att ha läst den här boken varje kväll i två veckor så står nu de andra böckerna önskelista för jul och födelsedag. Både jag och Astrid rekommenderar verkligen den här boken till lässugna barn från kanske tre år och uppåt.

Camilla Läckbergs nya bok Lejonjakten om den ovanlige bebisen Super-Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv, men de kommer aldrig automatiskt utan kräver en hel del träning och trixande – och denna gång är inget undantag. En dag kommer storebror infarande i huset och vrålar att han sett ett lejon där! Naturligtvis vågar ingen gå in, inte ens Super-Charlie…

#loppiblogbag #loppiblogbaghöstkids #tukanförlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *