Åååh vad kass jag är – eller ge dig ut och cykla idiot

För drygt 8 månader sedan bestämde jag och David oss för att vi skulle cykla 9 mil mellan Sälen och Mora i mitten av augusti 2015. Vi började bra och var jättenöjda för det gick snabbt framåt med träningen. Jag cyklade till och från jobbet ända fram till December de dagar jag jobbade eftersom jag jobbade halvtid.

Sen kom vintern. Sen kom våren. Och nu är sommaren här. Jag har cyklat 7 kilometer sen jag hoppade av cykeln i vintras. Skitskitskit. Jag är så besviken på mig själv och kommer vara arg på mig själv när jag inte orkar cykla på det sätt jag hoppades på i höstas.

Som tur är har jag och Marinah bestämt att nästa år ska vi cykla tillsammans, jag cyklar med David i år. Så jag tar nya tag till nästa år och siktar på att komma i mål levande i år.

Det känns som att jag kommer återkomma om detta ett par gånger.

map-image_s-94-CV

En kommentar till “Åååh vad kass jag är – eller ge dig ut och cykla idiot”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *