En sån där vinterdag

Facebook flödet svämmar över av härliga utbildar.  Skidbilder, ridbilder, fiskebilder, skoterbilder. Två stora saker grmensamt; det är utomhus och himlen är knallblå. En sån där vinterdag då det nästan är straffbart att vara inne ni vet

Jag och A har gjort vårt bästa för att utnyttja detta. På förmiddagen var vi ute ett par timmar. Åkte lite pulka men mest lekte hon i en snöhög och jag satt på sparken bredvid med ansiktet vänt mot solen.

På eftermiddagen kom vår farmor och farfar så efter lite mat i magarna gick vi och gjorde pulkabacken osäker, sååå  roligt!

Tack för idag kung Bore!

image

Alltså jag hoppas ni kan se videoklippet. Astrid skrattar så mycket men det var längesen jag hörde nåt sånt här bubblande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *