Glad Lucia!

Efter att i två veckors tid varit superenvis med att hon skulle vara en kanin i luciatåget så ändrades det i ett huj när fröken insåg att hon skulle få ha en lysande prinsesskrona i guld på sig. Gullungen!

Att gå på luciatåg är väl bara för mysigt. Våra dagmammor har avslutning samtidigt som kyrkis men det var trots detta inte många barn där på grund av den hemska förkylningen som bara verkar gå runt runt runt just nu med feber och hemskt hosta.

Jag kan ju tyvärr inte visa bilder på det söta luciatåget men vår alldeles egen lucia ska ni såklart få se.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har övat på sångerna i ett par veckor nu och trots en stor samling föräldrar och syskon som tittade så tror jag faktiskt att alla 7 sju luciatåget sjöng, ganska tyst men ändock sång. En lucia, en tärna, en pepparkaka och tre tomtar, så söta så.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *