Linas matkasse – meny och tips

wpid-picsart_1415086551093.jpgTillsammans med varorna från Linas matkasse så får man ett fint häfte med menyn på framsidan. Inuti finns såklart recepten men även en del annat matnyttigt, lite artiklar och en informationssida om veckans mat vilken jag tyckte var lite rolig. Här finns den lilla (nåja) listan med det som man ska ha hemma denna vecka samt två punkter med tips så att man verkligen inte ska behöva tänka själv. Vad man kan vänta med till nästa vecka samt vilken rätt som funkar att frysa. Även en liten kom ihåg-ruta finns där en påminnelse om att de färska köttvarorna bör ätas i början av veckan.

Vår favvo denna vecka var nog den stekta korven med tomatsås och pastastubbar. Supergod korv och en smakfull hemmagjord tomatsås. Något vi kommer anamma från denna vecka är chicken nuggets. Superlätt att göra och så gott och uppskattat även av lilla fröken.

Tyvärr var rödspättan som skickats med ingen höjdare, stark fisksmak på vissa filéer och väldigt ojämna i storlek och konstistens. Dock var rosso-såsen till väldigt god så till matlåda tog jag lite köttbullar istället.

Jag gillade kolhydratsfördelningen ris, pasta och potatis samt att det skickade med enkla grönsaker att ha till som tex paprika- och morotsstavar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *