Cykelpendlingspremiär

Igår bestämde jag mig för att idag skulle det vara dags, dags att äntligen känna på sträckan in till jobbet utan bil, istället med cykeln. Jag packade och fixade igår så att inget skulle kunna stoppa mig imorse. Då jag inte ställer någon väckarklocka så blev jag så nöjd när jag vaknade strax innan sex och att barnen sov vidare när jag åmade mig ur sängen.

06:20 stängde jag garageporten och gav mig iväg, becksvart och 3 grader varmt så det tog ett tag att få upp nån puls och värme för att ens orka pumpa på. Först när jag lämnade grusvägen och kom ut i Björke kände jag att jag orkade hålla någorlunda fart. Exakt en timme tog de 19 kilometrarna hit och jag är riktigt nöjd med farten jag faktiskt orkade hålla trots att jag är i stort sett helt otränad.

Om några timmar ska jag ta mig hem också, vi får hoppas att det känns lika pepp.image

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *