Välkommen tillbaka kära Janna!

Ojoj vilken sommar vi haft. Är i valet och kvalet om jag ska försöka få ner nån slags sammanfattning eller om jag ska låta det bero. Kanske det bara kommer ett gäng bilder så får ni gissa er till vad vi gjort, det lutar lite åt det hållet faktiskt.

Den här veckan återgick vi till vardagen i stort sett. David är dock ledig idag, fredag, också men tis-tors hade vi vanliga dagar här. David jobbade och Astrid var hos dagmamman där hon ju är ensam kvar av de tidigare barnen och det istället skolas in två nya förmågor, spännande och roligt. Värmen som de flesta i familjen (förutom Nils) njutit av har försvunnit och de kyliga sensommarmornarna gör att poolen vi hängt i har fallit i glömska, likaså stranden. På kvällarna tänder vi lamporna och myser inne och njuter av den där lite höstiga känslan som kommer över oss. En känsla av nystart kombinerat med ett lugn att nu behöver vi faktiskt inte åka på utflykter eller släpa iväg oss till stranden för att det inte går att vara inomhus, vi kan med gott samvete mysa i soffan och dricka te istället.

För tillfället har jag lite problem med att få upp bilder så det här premiärinlägget för hösten får tyvärr vara bildlöst så länge.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *