Ett helt halvt år

Häromdagen blev vårt minsta hjärta hela 6 månader. Jag och han firade med att bjuda hit lite mammor och bebisar från BVC:s föräldragrupp.

Sen senaste månadsuppdateringen har såååå mycket hänt i lilla herrns utveckling. Ett stort utvecklingssprång har tagits och vår lilla bebis är en medveten liten person. Han tittar över kanten när nåt ”ramlar” ner från bordet, han flyttar saker mellan händerna och älskar när man tokar och busar då skrattar han så han kiknar. Han skakar och kastar saker för att liksom se vad som händer och hur det låter. Han sitter!

Att göra: Gillade han förra månaden att fara runt i gåstolen så är det snäppet roligare nu. Han har lärt sig styra, backa och komma exakt dit han vill. Riva, öppna och slita det finns inga saker som hans nyfikenhet missar. Än så länge har han klämt sig i tre olika lådor, en dörr, vält en stol i huvet och trasslat in sig i lampan som har tre ben. En riktig liten huligan.

Sömn:Fortsatt inte så mycket att klaga på. Dock har rutinerna blivit till kan man säga, iaf runt nattsömnen han somnar sällan efter 20.och vaknar nån gång mellan 6 och 7 efter att ha ätit i snitt 2 gånger under natten.

Mat: Ja ni, det där med mat till den här lille börjar så smått komma nån vart. Eller ja vi håller och ska slussa ut amningen till fördel för ersättning och så småningom riktig mat. Men när jag är hemma på dagarna så blir det inte av att jag går och gör iordning ersättning när jag har maten klar och alltid redo liksom. Nåja, vi får se vad som hänt nästa månadsrapportering.

Längd och vikt: 8,2 kg 70 cm. Följer sina kurvor hur fint som helst.
image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *