Första riktiga veckan

Den här veckan har David börjat jobba. Han har varit på jobbet någon enstaka timme tidigare men ingen heldag som det blivit och blir den här veckan.

Inget som jag varit speciellt nervös för, att allt kommer tio gånger längre tid än normalt är något jag räknat med. Dock gick kalkylen ÄNDÅ lite fel i måndags när det var dags för Nils första BVC-besök. Vi ramlade in 5 minuter sent, dyblöta av regnet och med skötväskan kvar i bilen och allmänt förvirrade då vi aldrig varit där förut. Dock gick allt bra och Nils har vuxit så det knakat, 5,035 kg och 59 cm lång. Han har gått upp ca 900 g sen vi kom hem.

Efter besöket köpte vi lite lunch och åkte till Björke för att storesystrarna skulle få leka och mammorna få prata. Vi blev kvar i närmare tre timmar vilket resulterade i en extremt trött men nöjd liten tjej som somnade som en stock i bilen.

image

Igår, tisdag fick jag iväg Astrid till dagmamman. Hon vill inte dit på morgonen och säger saker som att man är bara glad när man är med föräldrarna och så. Då känner jag mig som världens sämsta mamma som tvingar iväg henne. Men när vi väl kommer dit och hon rusar skrattande iväg för att leka så vet jag att det är det rätta. Tyvärr var det en väldigt trött och bleknost liten tös som jag hämtade kl 14 och mycket riktigt så visade termometern på nästan 39 grader. Typiskt! Nästa vecka är det påskveckan så inte heller då kommer vi få till några rutiner. Men SEN så.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *