Man får lära sig att passa på

Söndag morgon och vi hänger i soffan en stund. Jag och Astrid tog en varsin kopp honungsvatten och kröp upp i soffan. Hon tittandes på JordgubbsLisa, han sovande och jag läsande tidningar från tre veckors postskörd.

Att få tid att läsa tidningar när man har två små har jag sedan tidigare förstått är svårt. Man får helt enkelt ta sig en sån stund. Ta tid från nåt annat tex plocka och städa, för att ta sig en andhämtningspaus. Kanske då med en kopp varm dryck och ett gäng tidningar, eller kanske en stund på toaletten.

image

2 reaktioner till “Man får lära sig att passa på”

  1. Skönt att ni är hemma och får prova ”vanligt vardagsliv”.
    Säg till när ni är redo för besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *