När målbilden slås i spillror

Man tittar in på sociala medier och inser att världen tydligen fortsätter snurra. Här inne på avdelning 107A på Gävle sjukhus verkar detta vara en omöjlighet. Hade det inte det inte varit för de oändliga proverna som tas var och varannan timme så skulle man kunna tro att tiden stod nästan stilla.

Idag fick vi beskedet att vårt 22 timmar gamla barn har en hjärtdefekt. Efter flera timmar av ultraljud och olika tester är vi nu inbokade på en sjuktransport med flyg ner till Göteborg. ATT det blir operation vet vi men ingen vet när. Det vi vet är att dagen imorgon är en dag återigen fylld med röntgen, ultraljud och prover för att få svar på föregående fråga, hur akut är det? NÄR är det dags för operation, inte om.

Det enda jag vill skrika är
faaan jävla helvete. Det var ju inte så här det skulle bli! .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *