Massagemör

Imorse fick jag äntligen åka iväg på min efterlängtade massage hos Jelimassage. Jag skulle ju ha varit iväg förra måndagen men due to farmormagsjuka så var ju jag och A lediga istället.

Jag är ganska ny på det här med att få massage så jag har inte så mycket att jämföra men aj vad hårdhänt hon var idag. Förra gången jag var iväg var det en annan massös som inte alls hade samma handlag. Det gör riktigt ont på vissa punkter men oj vad skönt det är när hon släpper trycket och man känner hur muskler och senor slappnar av. Jag är imponerad över hur hennes fingrar kan känna så mycket i mina muskler bara genom att vandra lite snabbt över dom. Hon frågade om jag har skrivbordsjobb och om jag använder mousetrapper, vilket jag gör. Hon gjorde något med först vänster axel och sedan höger, innan hon gjorde höger så varnade hon att det här kan nog göra lite ont, hon hade känt redan hur stel jag är i höger axel. Jag vet att det är deras jobb men där som överallt annars gissar jag att det finns viss skillnad i ”duktighet”. Just nu sitter jag vid skrivbordet, mör och lite yr och pimplar vatten.

Förutom massage så blir det tidig hemgång idag. Astrid och David är hemma för A har feber och är eländigt förkyld. Ganska pigg ändå vilket är skönt men jag har lovat att jag ska komma hem tidigt. Jag ska förbi nånstans och köpa pärlplattor för vanliga små pärlor, som en liten överraskning samt lite isglass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *