Fredagspepp!

Den här dagen som är fredag är ju bara för härlig. Varje vecka konstateras detta i det Erikssonska hemmet och barnet lockas med till dagmamman med löfte om popcorn och insomning på soffan. Hela veckorna går just nu åt till att längta till helgen och att få vara ledig, för oss allihopa. I början av veckan (mån-ons) var mornarna ett smärre världskrig och jag är glad att vi orkade ta oss ut genom dörren överhuvudtaget, torsdag gick lite bättre och imorse var det inga problem alls. Att få somna på soffan är det bästa A vet så fredag och lördag kväll är heliga ur den synvinkeln.

På agendan för helgen så står, förutom städning, bara trevligheter. Lite småsaker imorgon, en tripp till IKEA för att återigen prova madrass då den vi köpte är på tok för mjuk. Det är svårt för mig som väger dryga 20 kilo över min önskade vikt för tillfället men jag är rätt säker att den kommer vara för mjuk även då. När vi väl åker till Valbo brukar det inte bli så mycket annat den dagen. Kanske att jag och A tar oss ut en sväng imorgon förmiddag om det är fint väder. En tur ner på isen kanske, om nån vill komma och hålla oss sällskap är ni välkomna.

Söndagen bjuder på pulkaåkning och korvgrillning på kära gamla Sätra. Det ska bli mysigt. Även om jag varken kan åka eller orkar dra bob eller pulka så längtar jag efter frisk luft nu, det blir på tok för dåligt av den varan för mig just nu.

Trevlig helg på er!

En kommentar till “Fredagspepp!”

  1. Kommer bli skönt för Astid det kommande 1,5 året då hon får vara hemma mycket. blir liksom helg 4 dagar i veckan. Perfekt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *