Behöver du kalasattiraljer? – tips

Såhär lite sent omsider kom jag på att jag ville piffa till Astrids kalas, som går av stapeln nu på lördag, litegrann. Sagt och gjort använde jag google min käre vän för att hitta vad jag sökte och tänkte att jag provar att beställa, hinner det komma så gör det annars svänger jag väl in på någon av butikerna i stan för att inhandla lite roliga små tillbehör.

Jag stötte på barnkalaset.se. Här hittade jag exakt det jag sökte, saker till kalaset med Dora utforskaren på. Jag lade min beställning och fick bekräftelse direkt kl 11:18. Kl 12:21 får jag ett mail om att min order är packad och på väg med posten. Va? Hur snabbt och grymt är inte det? Det borde alltså hinna fram tills helgen tycker jag, älskart!

Nu hoppas vi att sakerna är bra och att lilla fröken blir nöjd.

4 reaktioner till “Behöver du kalasattiraljer? – tips”

  1. Är det Dora som gäller för Astrid med? Dora går om och om och OM igen här hemma på Viaplay! Vi ses på lördag, vad kul det ska bli! 🙂

    1. Ja ofta Dora men oftast Diego här hemma just nu faktiskt.

      Ja det ska bli roligt på lördag. Det blir väl full fart som vanligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *