Julen är på G

Nu är julen här på riktigt! I helgen när mamma var här klädde vi tjejer granen och Astrid var såklart den bästa dekoratören av oss alla. Att hänga alla ”gulda” kulor o klasar, så genialiskt. Det kan hända att jag efter varit där och förstört hennes fina upphängning litegrann men det är inget hon märkt av verkar det som. Det enda som saknas nu är tomtarna som fått ligga i lådan hela veckan då ingen av oss orkat ta tag i det.image

Igår var det dessutom avslutning på Astrids gympa, fri lek i 40 minuter uppskattades ganska mycket kan man säga. I vanliga fall får barnen hålla sig runt en uppbyggd liten bana av olika redskap och för en 2-3 åring är det inte alltid så roligt att gå balansgång när man på andra sidan ser studsmattan eller skumgropen. Igår fick dom göra precis vad dom ville och det var full fart hela tiden.

Att det är mindre än två veckor kvar till själva aftonen? Ja det har jag stenkoll på… NOT. Jag har börjat räkna kvällarna och helgdagarna och inser att det kanske börjar bli lite mer bråttom än jag kanske vill inse. Hela vårt liv har stått på lite paus ett tag men nu måste vi tydligen ta oss i kragen och köra på i full fart.

2 reaktioner till “Julen är på G”

    1. Ja det är lite det som är den första och mest brännande punkten just nu. Arbetsfördelningen och syssloutdelningen 🙂

      Ganska nära för dig lilla fröken är förstås bröd 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *