Tidiga helgmornar ger mycket gjort – ungefär

När man kliver upp strax efter sex på morgonen så kan man ju i teorin komma igång väldigt tidigt och få grymt mycket gjort. I teorin.

Trots ett par timmars mys och slapp i soffan har vi faktiskt åstadkommit ett gäng tekakor. Vår bortskämde man i familjen kommer komma ner till nybakt bröd, lyxigt. Planerna som gällde för helgen så sen som igår är totalt omkullkastade och i stort sett ersatta av lite annat även om arbetet hemma består. Båten kom upp ur vattnet redan igår så vi slipper den punkten under våra lediga dagar, skönt!

image

Exakt vad som kommer hända de här dagarna är lite oklart då kanske jag missade att lyssna ordentligt igår när David berättade när vi skulle hämta veden samt besöka våra återinflyttade vänner från Uppsala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *