Stora nyheter och förändringar – tre blir fyra!

Igår nämnde jag nåt här på bloggen om att vi den här veckan, närmare bestämt idag, ska på ultraljud. Den uppmärksamme bloggläsaren såg kanske detta och undrade vad som är på gång. Samme uppmärksamme läsare kanske även räknade ut att jadå, familjen Eriksson ska bli fyra och idag ska vi få titta på det lilla livet för första gången.

Jag har inte velat skriva något här förrän jag tycker mig ha kommit ut till de flesta i min närhet som jag känner behöver veta något sånt här direkt från oss istället för genom bloggen. Jag hoppas jag inte glömt någon därute som nu känner sig förbisedd, det var såklart inte vår mening i så fall.

Allt går bara bra i alla fall. Jag har redan halsbrännan från helvete, något som började de sista 7 veckorna ungefär med Astrid. Nu är det cirka 21 veckor kvar… känns bra. On the upside så har det gått grymt fort den här gången och jag hoppas det ska fortsätta så.

Så nu vet ni… kan hända att det blir lite gravidsnack framöver och så småningom en hel del bebissnack kan jag tänka mig så ta det som en varning om du inte alls är intresserad av det.

Jag vet att rubriken visar på att det borde vara plural av nyheter men tyvärr var det här den enda.
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *