En lördag

Som jag skrev igår så bakade vi lite tekakor jag och A. Inlägget skrevs under gräddningen av första plåten då det plötsligt slog mig att 25 minuter i 210 grader inte kändes helt rätt. Tyvärr hade det då redan gått 22 av dessa minuter och tekakorna var såklart oätliga. Mycket irriterande. Tänk efter en gång till hade varit bra, 10 minuter i 225 grader ska det naturligtvis vara. Dock blev de övriga kakorna supergoda och gick åt väldigt snabbt när vi satte oss ner alla tre för varma tekakor med smör och ost, smör. Kaviar och messmör i Astrids fall.

Vi lade allt hemmafix på hyllan idag och drog ner på stan för en biodejt med Leia och Marinah istället. Mycket roligare och väldigt trevligt. På duken visades ett antal småfilmer om Lilla Anna och långa farbrorn. Mycket skratt och flams blev det, som sig bör på knattebio. Lilla fröken ordmärkerska skrattade så hon tjöt åt hur Lilla Anna uttalade ”farbrorn”. Detta gjordes med typ småländsk dialekt och så säger man tydligen inte enligt henne haha.

image

Efter bion åkte vi ut till våra återinflyttade vänners nya hus. Riktigt mysigt och otroligt tyst fast det ligger ganska nära en riktigt stor väg. Jag måste säga, för att ha bott där i två veckor hade dom kommit riktigt bra i ordning. Inflyttningspresent: en yxa och en askhink.

Vi blev kvar ganska sent så när vi kom hem bäddade vi åt A i soffan, värmde lite tacorester till mig och D och knäppte igång Skyfall (senaste Bond-filmen) och slappade resten av kvällen. Att ha Astrid somnande på soffan på helgerna är absolut lika mysigt för oss alla tre. Hon ligger och tittar på film på plattan och helt plötsligt sover hon, superskönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *