Semester – det är grejer dä!

Idag har jag och Astrid haft en riktigt härlig dag. Ganska tidigt i förmiddags for vi in till stan, närmare bestämt lekparken i Boulognerskogen. Där hängde vi ett par timmar. Inte direkt nåt man njuter av själv det måste jag väl erkänna men oj vad A tycker att det är roligt. Hon får bestämma helt själv vilken del hon ska vara i, vad hon/vi ska göra och hur länge. Helt plötsligt tyckte hon till och med att det var dags att äta lasagnen vi hade med så då tog vi lite matpaus.

image

Inte en enda protest blev det heller när jag sade att det var dags att gå därifrån. Då gick vi in på stan och satte oss på waynes uteservering och stoppade i oss en kycklingsallad i ösregnet. Astrid jäste och tyckte det var spännande med regnet som verkligen var helt galet, samtidigt som det åkte förbi två polisbilar.

På stan shoppade vi ett par grymt sköna viskosbyxor åt A, jag är riktigt avis på dem.

Efter stan for vi till mataffären. Där somnade A som en stock och vaknade varken när jag lyfte i eller ur henne ur bilen. Hon sov i mer än en timme  till på soffan så det blev totalt mer än två timmar. Så länge var det säkert 1, 5 år sedan hon sov middag. En rejält trött tjej efter sena kvällar, somnat runt 21, och tidiga mornar, uppe innan sex.

Nu hoppas jag att det ska bli lite mindre gnäll framöver men det återstår att se. Ikväll kom Davids familj med mamma, pappa, syster och hennes två barn hit. Vi grillade lite burgare och jag hade slängt ihop en rabarberpaj. Det betydde att det även idag blev sent i säng, närmare tio så nu hoppas vi att hon ska ta sitt förnuft till fånga och sova åtminstone en liten stund längre.

God natt med er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *