Totalt bloggstopp!?

Jag har annat för mig helt enkelt. Tänkte att jag skulle försöka få upp ett collage vad jag sysslar med istället för att blogga… men jag hann inte igår.

Helgen var smetfull. I fredags var det vårbal på Grand Hotell med kollegorna, superfint ordnat och inte en enda bild på mig finns det bevarat tyvärr, mitt fina, blonda hår var lockat till oigenkännlighet. astrids förtjusning över mina lockar gick inte att ta miste på.

I lördags tog vi det lugnt på morgonen för att sedan flänga runt stan på jakt efter en tändhatt till gräsklipparen, föga anade vi att det skulle vara så svårt men efter många om och men tog vi oss ut till Furuvik, cirka 2 timmar senare än vanligt. Planen är att det ska komma ut bilder härifrån men då D enbart knäpper i så kallat raw-format så är det många hinder som måste kommas över för att få till ett collage.

Söndag var vi riktigt trötta och slöade oss i soffan till långt in på förmiddagen. Men, tänker ni, då hade du ju kanske kunnat skriva ett blogginlägg, och visst, det har jag kunnat göra. Inga ursäkter där, jag sket i det bara. Som tur var så när vi väl kom igång så körde vi 100% resten av dagen. En stor laddning skit till återvinningen (som förresten var renoverad och fräsch, jo faktiskt!), tvättning av en bit fasad, målning av pallkragar och undanpackning av lite vinterkläder. Sen var det såklart allt det vanliga också, mat, tvätt, dammsugning och moppning.

Så, nån gång kommer bloggandet åter, veckan ser likadan ut som helgen men jag har ett par inlägg påbörjade så när jag avslutar något så slänger jag inte det på en gång istället för att tidsinställa det som jag ibland brukar för att sprida ut det lite.

Jag bjuder på den enda bild som finns på mig från fredagens bal, mitt i natten på bussen hem.
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *