Båtklubbsänka – thats me

Åtminstone är jag vad titeln anger för några timmar nu ikväll och inatt.  Det är ju faktiskt en hel arbetsdag fast på natten.

David är och vaktar båtarna nere på Hille båtklubb. Lite konstigt känns det kanske när vi inte ens fått i våran båt ännu, men den är på gång och vi drömmer om att åka innan midsommar. Det är en del att fixa innan det känns oki att åka.

Dock är farbar och klar inte riktigt samma sak. Skicket på båten lämnar en hel del att önska och vi har en hel del projekt på gång för både fräschhet och estetik, som sagt… det är på gång och det är mycket mer än ddn varit de senaste åren sen den trogna volvo(penta jag vet)motorn inte ville vara med i leken längre. Men tack vare världens bäste svärfar så blir det förhoppningsvis sjösättning i år. Yey!!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *