Out on the road

Idag är vi på väg till Norberg för lite släktbesök. Jag vet vad ni tänker, där bor Jannas släkt, men nej det är faktiskt David som har moster och lite kusiner där. För er som inte vet det så hette jag Norberg i efternamn innan vi gifte oss förra sommaren.

Astrid sover som en stock i baksätet fast klockan inte ens är tio. Hon sover fortfarande en lur varje dag strax efter lunch. Det är något jag kommer sakna, den där pausen när man kan göra precis vad som helst, äta godis, ta en kopp te i soffan, vila själv… ja njuta av lugn stund helt enkelt.

Det blir övernattning och så ska vi försöka ta oss hem ganska tidigt imorgon. Jag hoppas att Haglöfs outlet ska ha öppet när vi åker förbi någon av gångerna men det får vi se.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *