Fredagskänsla och helgplaner med bakluckeloppis

Nu såhär en timme efter eftermiddagsfika så börjar fredagskänslan infinna sig så smått. Dagen har, mitt senaste ilägg till trots, gått sååååå sakta. Man vill ju bara stämpla ut och åka hem!

Idag kommer en gammal kollega med familj för att fotografera sin härliga gravidmage för Hillevik Fotos portfolio. Han har eftersökt lite olika typer av modeller för att öka på den och då nappade min gamla, som i tidigare alltså, kollega. Så vi börjar helgen med att få besök kan man säga. Dom har ett barn som nyss fyllt två och jag tror nog att Astrid kan underhålla henne medans David tar bilder på mamma och pappa.

I övrigt har helgen två planer: Bakluckeloppis på Wij trädgårdar och däckbyte på båda bilarna. Den ena planen kanske något skojigare än den andra.

Vad det blir däremellan får tiden utvisa. Jag hoppas att det ska bli en hel del trädgårdsvistelse nu när den på bara de senast tre dagarna tinat fram i stort sett helt och hållet. Det kliar i fingrarna att göra nåt därute även om jag inte riktigt vet vad. Men nån slags förberedelse för vad som komma skall borde jag kunna fantisera ihop i alla fall.

Trevlig helg till er!

En kommentar till “Fredagskänsla och helgplaner med bakluckeloppis”

  1. Jag har planerat alldeles för mycket denna helgen jag. På något sätt ska jag lämna tillbaka en katt till Åland och vara på sitskurs i stallet samtidigt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *