Fredagskänsla

De här tre veckorna, förra denna och nästa, gör mig riktigt gott skulle jag tro. Förra veckan var vi i fjällen och jag jobbade på fredag, alltså en dag bara. Den här veckan och nästa är 4-dagars på grund av påsken och dessutom jobbar jag den förkortade skärtorsdagen hemma imorgon.

Kortvecka, hemmaarbete samt middag på lokal med vänner ikväll gör att jag näst intill gör helg idag. Men 6 timmar ska jobbas ihop hemma imorgon i alla fall.

Idag hade vi möte hela förmiddagen som inkluderade en liten inspirationsföreläsning från företagshälsovården. Jag kände mig himla nyttig när jag kom direkt från ett förvånansvärt tungt benpass men visst, en kort promenad under lunchen kan man ju faktiskt slänga in lite oftare än vad det händer. Hon (föreläsaren) påminde om vardagsmotionen och det är alltid bra att bli påmind.

När det gäller vardagsmotion så är jag väldigt imponerad av den här arbetsplatsen. Det är väldigt många som går och cyklar till jobbet. Även de som pendlar från olika håll får sig ju en liten promenad från och till stationen. Men dom som gör som mig, tar bilen från dörr till dörr behöver verkligen tänka på vardagsmotionen. Jag väljer att se bus och lek hela kvällarna som en del av min vardagsmotion och lägger till min nyfunna glädje på gymmet till det.

Nästa steg är kosten, men det är ett heeeelt eget kapitel.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *