Snökaos del II

image

Nu är jag redo. Redo för en timmes väntan på gävle central. Nu tror ni att tåget är sent på grund av snön. Men icke. Snökaoset var redan hemma på våran gård. Att ha en lutande garageuppfart i en stad som gillar att slänga sig med snökanoneffekter och dylikt har visat sig vara jävligt på många sätt. Det enda jag tänkte på innan snön kom var att Astrid skulle springa/cykla/åka pulka etc utför backen. Jag hade inte en tanke på vad vinden kunde göra. Imorse var hela uppfarten en enda stor snödriva. I snitt 50 cm djup och runt en meter på djupaste stället, hård vindpiskad iglosnö. Det tog något längre än vi kanske hade räknat med att göra en bilbred gång ner till vägen, som naturligtvis var i stort sett snö fri. Så här sitter jag nu, väntandes på NÄSTA tåg. Gårdagens macka, apelsinjuice och lite inspiration ska nog få tiden att gå fort. Men ja när ramlar jag in på jobbet då.. Ja runt halv elva, det blir en sen fredagskväll i S-hamn.

2 reaktioner till “Snökaos del II”

  1. Hoppas du får en bra dag iallafall Janna:)
    Vi hade tur imorse… Plogbilen var uppe med tuppen och hade skottat framför garaget när jag och L skulle till dagis. Jag sa åt J att han skulle skotta upp när han kom hem, och det hade han gjort. Men då behövdes inget annat än vår lilla gång på framsidan! Superskönt!
    Ska ni göra något speciellt på söndag?? Vi skulle kunna tänka oss en liten tur ut till er…
    Kram kram

  2. Gårdagens macka ser iofs skitgod ut! Du får ta ut lite komp och åka hem i normal tid ändå? 🙂 Puss och trevlig helg! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *