Lördagsnöje

I lördagsmorse skickade jag ut resten av familjen. Dom åkte till Vannsätter, dels för att få lite tid tillsammans utan mamman och dels för att den här mamman skulle få vara ensam hemma litegrann.

Jag jobbade en sväng inne stan innan jag for hem och var lite för mig själv. Jag skottade, hängde tre maskiner tvätt, plockade, fejade OCH sov, läste och mös. Jag måste säga att man blir ju verkligen sjukt effektiv när man får en liten stund för sig själv.

Nästa steg var att göra mig lite presentabel. Jag var ju bjuden på fest. I flera veckors tid har det legat en evenemansginbjudan på facebook och jag är sååå glad att jag tog mig iväg.

Vi började med en skrattfyllt förfest med ett gäng otroligt tokiga människor. Jag minns inte ens när jag skrattade så att jag verkligen trodde att både mage, käkar och mun skulle få kramp. Det var överläppar, tänder och kolor till höger och vänster.

När klockan var elva var vi fulla (hehe) så vid tolvisch tyckte vi att det var dags för ett besök på Allstars. Att glida före kön är ju alltid uppskattat, tack för det Emma! Som alltid så blir utgång inte riktigt som man tänkt sig så vi gick ut ganska snabbt.

Efter ett väldigt långt farväl hoppade på bussen och for hem till Marinah där sängarna väntade, efter en bunt rostade mackor och en kopp the insåg vi att det VERKLIGEN var sovdags, halv fyra var hon då om man kan lita på klockan här på bloggen.

Tack för grymt rolig kväll! Det KOMMER vi göra om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *