Kyla och värme

Hur många fel min lilla lilla bil än må ha så är det allra värsta med den det faktum att det inte finns någon värme i den. Idag åkte jag och A bil i en timme när hon sov. Detta resulterade i en mamma lika kall som en isglass och en liten tjej med knallröd nästipp.

Idag har vi varit till öppna förskolan i Hille där vi skulle träffa Astrids dagbarnvårdare aka dagmamma aka Helena. Vi träffade även Petra, som A ska vara hos när Helena är ledig.

Jag hoppas det kändes lika bra för Astrid som det gjorde för mig. Jag trivdes direkt med både barngrupp och dagmammorna och ser jättemycket fram emot nästa vecka när inskolningen börjar. Om jag hade någon oro angående det här med dagmamma så är den som bortblåst nu, det kändes verkligen toppen!

Imorgon  är det bästa lillasyster som ska vara hemma med lillskrutt. Det är så roligt att se dem tillsammans. Astrid avgudar verkligen sin moster och njuter av att få hennes odelade uppmärksamhet, vilket hon naturligtvis har hela tiden. Det ska bli roligt att komma hem imorgon och höra hur dom haft det.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *