Jullovsbad

Nu är det en ynka jullovsdag kvar. Plus helgen såklart men den är redan fullbokad och således inte ledig.

Idag vaknade vi sent. Riktigt skönt med sovmorgon men det kommer inte bli så roligt på måndag när vi ska upp tre och fyra timmar tidigare än imorse.

Vi såg direkt att vädret inte inbjöd till någon utevistelse så vi trotsade våra ekande plånböcker och for till parkbadet i Sandviken istället. Direkt när vi kom in i badhuset märktes skillnaden från innan vi var i Lanzarote. Astrid sprang ner i stora poolen i full fart, skrattade så hon tjöt. Det tog inte lång tid innan hon var helt orädd. Även om hon även tidigare blivit tokglad när vi kommit in på badhuset så har det tagit säkert 30 minuter innan hon doppat mer än underbenen i vattnet.

Favvon idag var att flyta omkring i strömmen som går runt runt samt leka själv i mamma mu-poolen.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *