Välkommen Bore

Efter den här sommaren känns det som att det varit grått och mörkt sen ungefär den här tiden förra året. De få soliga och sköna dagarna från i somras faller väldigt lätt i glömska.

Igår kom snön. Hela natten har det stormat och kung Bore har vräkt vita massor över Gävle. Trots att jag svär, spottar och huttrar så länge snön kommer från alla håll för att till slut hamna innanför kragen, innanför skorna och överjävlaallt så blir det ju sååååååå mysigt. Det kommer äntligen kännas som att lampor ute orkar lysa, istället för att absorberas av novembermörket. För att inte tala om jul- och mysstämningen som liksom går hand i hand med snötyngda träd och gnistrande månlandskap.

Ikväll blir det nog glögg och adventspyssel. Älskert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *