Ladies Night

Ojojoj säger jag bara. Vilken kväll! Trots min nästäppa och knappt hörbara röst.

Fullproppad med echinagard, bamyl och koffeintabletter så skjutsades jag och Johanna in på stan. Ett gäng öl (på oss alla alltså) och tre plockkorgar på Bishops senare så tog vi en buss fylld med grymt förväntansfyllda kvinnor upp till Läkerol arena. Där bjöds vi på en söt cider och en minimässa kan man säga. Det var så väldigt viktigt att vara tid men det var inte så himla roligt att bara hänga där. När man väl släppte in till middagsborden så tog det återigen väldigt lång tid innan det blev mat på borden. Förhoppningsvis ska vi komma ihåg det här nästa år och inte vara så god damn punktliga hela tiden.

image

Smördegsinbakade fläskfilé med potatiskaka och en hasselnöts- och chokladmousse satt finfint, men nu ville vi ha show! Och oj fick vi en show. Förutom Martin Stenmark, som tillsammans med sin bror är pappa till hela konceptet, så var det Andreas Jonsson, Hasse Brontén och Magnus Uggla. Den sistnämnda ägde hela showen totalt och vi sjöng (läs skrålade), hoppade och dansade tills det var slut. Grymt roligt!

Efteråt var vi allihopa sugna på att hoppa på bussen och fara till stan. Efter en timme i busskön hade väl den flamman falnat litegrann. Jag ringde David gör hämtning och Johanna fixade en taxi till övriga.

Tack för en rolig kväll hörrni!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *