Kvinnligt

Sitter på tåget på väg hem. Uppskattningsvis går det fem kvinnor på varje man här och jag gissar att flertalet av dem kan jag säkert hitta på Läckerol arena imorgon kväll.

Det är nämligen dags för Ladies night. Detta jippo som årligen lockar tusentals skrikande, vindrickande (pimplande?) kvinnor som under en kväll utan man och barn släpper varenda hämning. Jag har verkligen inte kännt mig dragen till detta, det har inte kännts som något för mig. Men den här gången ska jag faktiskt gå. Vi är 16 st från jobbet så det var ju omöjligt att inte hänga på, det ska bli grymt roligt.

Tyvärr så hoppade ett elakt förkylningsvirus ner i min hals och in i näsan så jag känner mig som ett täppt och kliande slakt. Men det är inget som ett par tre glas vin inte kan råda bot på.

Min älskade mamma kommer för att hänga med min avkomma eftersom D ska iväg på sitt första offentliga fotojobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *