Att ta hobbyn ett steg längre och en härlig helg.

Det har min käre make äntligen gjort. Han har investerat i lite utrustning och har även tagit steget ut på facebook till och med. Att fotografera har alltid legat honom varmt om hjärtat och jag är säker på att bara bra kommer komma ur det här. Att ta någon krona för att föreviga familjer, minnen eller företagsprodukter känns som en naturlig följd av ett allt mer växande intresse och nu är det alltså mer än ”bara” en hobby, det ska bli grymt spännande.

—————-

I helgen hade vi inget planerat och tur var nog det för oj vilket trist väder det var utanför rullgardingen när vi klev upp lördags. Efter en natts hostande fick vi lite sovmorgon så efter lite frukost och soffmys hade halva förmiddagen gått. Jag och Astrid gick ut för att kratta lite men hon tröttnade ganska snabbt, mer om det i ett annat inlägg, så vi gick in och käkade lite lunch och vilade sen. Skönt.

Efter vilan fick vi besök av gänget från Björke, faktiskt hela familjen, samt Leia och Marinah. Jag slängde fram lite fika, rotade långt in i skåpet sen var det lek i full fart, småtjejerna vet vad dom vill om man säger så.

Igår, söndag, kom farfar Tony ner en sväng plus att vi bakade lite pepparkakor på sena eftermiddagen. Annars blev det inte mycket gjort, vi tog inte ens ett enda steg utomhus. Astrid är lite hostig så vi försökte vila så mycket som möjligt fast när man är två år är vila i soffan inget som står så värst högt upp på önskelistan.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *