And the jul is on!

Igår premiärade familjen Eriksson på julen. IKEAs julbord hade premiär häromdagen och naturligtvis ville vi prova årets upplaga.

Årets gästkock är någon jag inte känner till men han ska ha all cred. Julbordet smakade som ett julbord ska, med några tillägg av roliga rätter, som tex chili- och jag tror det var honungsglaserat fläsk och pepparkaksmuffins. Min favvo var saftsåsen till ris ala maltan, den var gjord äpple- och lingonglögg och riktigt mumsig, nånting till ostkakan på julafton hemma kanske.

Det som brukligt finns på ett julbord smakade som sagt som det skulle och det är verkligen inte alltid det varit så på IKEA då gästkockarna allt som oftast vill twista till det alldeles för mycket. Minns med en rysning mat-Tinas inhopp… Brrr… Skinka, Janssson och revbensspjäll smakade typ… Ja jag vet inte, pepparkaka kanske. Det är ju gott för sig men när allt på hela bordet smakade av nån söt kaka så bläää!

Hur som, för 99 spänn är jag riktigt nöjd med kvällens middag.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *