Ny vecka aka helvetesveckan

Idag åker jag ner till Stockholm för den första träffen i ledarskapsutbildningen som jag påbörjade genom utvärderingen i våras.

Jag känner mig verkligen smickrad och otroligt glad över att jag får den här chansen. Men, just nu känner jag att jag inte mår helt bra av att åka bort. Med tårarna brännande bakom ögonlocken höll jag ut hela tågresan.

Jag glömde min telefon imorse och sötaste D brassade in i full fart till stationen i Gävle med en nyvaken Astrid och lämnade den. Dock på fel tåg men det ordnade sig. Att ha en äkta hälft som gör så och skita i om han kanske får bensinstopp, att göra det fast han kommer komma jättesent till jobbet.. Ja det gjorde det inte lättare att åka direkt.

Idag och imorgon ska jag alltså vara ute på Åkeshofs slott med ett gäng okända personer och vara käck och glad. Jag vet inte varför jag känner såhär, har egentligen ingen anledning, men jag orkar inte känner jag.

Jag ska försöka uppdatera senare då jag hoppas att det ska kännas bättre.

2 reaktioner till “Ny vecka aka helvetesveckan”

  1. Det kommer gå skitbra! Du ska bli chef och ta över hela stället här. Och jag ska bli din sidekick/assistent!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *