Myshelg

Efter en tuff vecka med jobb och mer dagis, en snabbtur till Stockholm för en kväll samt en grymt tidig morgon därpå.

Helgen började med underbart mysig rivstart med lite oväntad ensamtid, städat hus, en grym bok och ett glas vin.

image

Igår latade vi oss hela den regniga förmiddagen. På eftermiddagen tog vi oss ut i skogen. David och Filip drog ihop 10 liter lingon medans jag och Astrid vräkte i oss blåbär och grillade korv. Det är så härligt med barn som verkligen inte bryr sig alls om att det duggar litegrann, det gör att man själv inte bryr sig alls.

image

Idag gjorde vi samma sak hela förmiddagen som igår. När A vaknat efter middagsluren så tog vi cyklarna ut till Eskön. D plockade lite mer lingon medan jag och Astrid kastade stenar och åt mera blåbär, fikade och busade. Myyys!

image

Imorgon börjar en ny tid, ännu en ny, i våra liv. Plötsligt ska vi båda jobba och A gå på dagis. Vi börjar lite lugnt men om ett par dagar är det dags. *gulp*.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *