Inget gjort och tidig hemgång

Idag har jag inte fått nåt gjort alls på jobbet. Eller ja, jag var på utbildning på förmiddagen men inga av mina vanliga uppgifter blev gjorde. Detta plus några minuter extra lunch pga presentshopping samt hemgång ganska tidigt gör att jag endast gjort det allra mest nödvändiga idag.

Från den 1 september jobbar jag 80%. Det är skönt och eftersom vi kommit överens om att A inte ska vara på dagis mer än åtta timmar, helst kortare naturligtvis, så kommer jag till jobbet i gryningen och har möjlighet att hämta redan innan tre. Urskönt just nu men gissningsvis inte lika skönt den 25.

Hittills har D oftast lämnat och jag hämtat. Det har funkat bäst eftersom han har lite svårt att komma ifrån tidigare och för mig blir det krångligare tågmässigt att börja och sluta senare. Vi får väl se hur det funkar ekonomiskt för jag ser inte att jag skulle orka pendlandet med heltid nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *