Myssöndag – bakissöndag

Igår var vi inbjudna til gatans första sommarfest. Tydligen brukar det bli ganska festligt på städdagar, midsommar och julfester. Men igår var det några på gatan som tagit initiativet till att bjuda in alla som ville komma. Helt avslappnat, alla plockade med sig det man själv ville äta och dricka. Ett dragspel, en gitarr, en ljummen kväll, skrattande barn, nya bekantskaper och intressanta samtal.

Klockan ett gav jag upp medan David lämnade in med flaggan i topp runt halv fem imorse, enbart för att det började regna. En riktigt trevlig kväll kan man lugnt säga. Vilket gör att jag kanske inte behöver tala om att det var jag som klev upp klockan sju när det var morgon för liten skrutt. Som tur är har hon börjat att verkligen uppskatta morgonmys med lite frukost och barnprogram framför TV:n. Sen myste vi hela förmiddagen. Bland annat fick jag hjälpa att plocka ur lite stickor ur fötterna. Egentligen var det hennes fötter som var fulla med små stickor men hon ska såklart göra samma på mig som jag gör på henne.

image

När vi vaknade efter vilan fick vi besök av moster Emma, hennes Rickard och gulligaste Johanna J som Astrid blev störtförtjust i efter att hon läst varenda bok i hela Astrids bokhylla.

Middagen intogs ute på stenen, dock blev det ingen bild utan istället bjuder jag en från bullfikastunden som vi hade igår.

image

Nu sitter jag och David i soffan och smälter en varsin pizza… urk. Längtar efter sängen men det är som alltid så fruktansvärt tråkigt att göra sig iordning.

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *