Dag 2 – sommaren är här

Igår när vi åkte lyste solen på oss men det blåste och var väl ingen dundervärme. Mot kvällen blev det dock jätteskönt.

Imorse startade dagen som sig bör en sommardag. Borta var snålblåst och duggregn. Synd var ju bara att det var en dag på resande fot för oss. Vi körde ett IKEA även här och handlade lite småsaker. På coop hittade vi en liten pool till A. Gissa om hon blev nöjd när jag började blåsa upp den. Där har ni en tjej som älskar att bada.

Hon höll till i poolen hela kvällen med avbrott för ett kvällsdopp i Delsjön. När vi kom därifrån hoppade hon i poolen med kläderna på innan nån av oss hann reagera.

Klockan blev närmare halv tio innan hon somnade även idag. Nu hade hon lite sjåigt med att platsen där hon åt frukost nu var en säng. Hon tyckte vi skulle sitta och luta oss mot väggen, först då var hon nöjd. Men till slut drog hon filten över ansiktet och somnade.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *