Nu är det över… För den här gången.

Efter att jobbat som dårar, hårdare och hårdare för varje vecka så har vi äntligen gått i mål. Egentligen var det deadline idag men redan igår var stämningen lite som en skolavslutning. Många skulle vara lediga idag så det kändes lite som att det var sista dagen igår. När vi dessutom fick rapporter om att alla län hade koll på sitt material så blev det väldigt uppsluppet och härligt.

Idag tog Tobias studenten, Davids kusin Karins barn. Det är så härligt att se dom och A skrattade så hon skrek när studenttåget passerade oss på stan.

Då jag var så himla duktig att jag tankade bensin (istället för diesel) igår så åkte D och Tony till en liten verkstad så Astrid fick följa med till mig jobb för att stänga lite dator och så. Lite välling och lite Pippi gav mig lite utrymme till det. Mysigt med så fint sällskap på jobbet.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *