Första bortanatten

Idag åkte vi upp till Vannsätter med en liten tös som skulle stanna kvar medan vi vände hemåt. Vi åkte hemåt med stor tomhet och jag hade en liten sten i magen det måste jag säga. Men vi lämnade en glad tjej som var ute och lekte när vi åkte, hon tittade och vinkade efter oss. Något annat hade gjort mig förvånad för jag vet att hon älskar sin farmor och farfar och stortrivs hos och med dom.

Med det spelar ingen roll. Första gången man lämnar sin älskling är det nog jobbigt för de flesta.

Vi hade inga planer alls utan vi for ner på stan en snabbis, åkte hem, beställde pizza och bara hängde. Nu har vi lagt oss och det är dags att sova. Det är morgonen jag ser fram emot mest. Jag tänker kliva upp precis när jag själv vill, sätta mig med en kopp te, en smörgås och bara sitta och njuta.

God natt och sov gott!

En kommentar till “Första bortanatten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *