Tidigt ute

Varje morgon när vi kommer ner springer A till skorna ”kookookookookoo”, tar på sig en sko, oftast på fel fot, och hänger sig på dörren och vill ut. Dock är inte mamman riktigt lika sugen på att gå ut klockan halv sju på morgonen. Vi byter lite blöja, sitter lite på pottan, äter lite frukost, myser lite med en bok eller vid TVn. Idag höll vi ut till kl 8 innan vi gick ut.

Det är faktiskt skönt att vara ut så tidigt, åtminstone om det är sånt väder som det är idag, soligt och skönt. Vi var ute i 1,5 timme innan jag tyckte det var dags och gå in. När hon vaknar kl 6 brukar det behövas vila två gånger på dagen så då är det bäst att börja varva ner. Det är skönare att få henne att vila fler gånger än att hålla på och hålla henne vaken till 12 bara för att hon ska orka vara vaken till kvällen. Hon får somna när hon vill helt enkelt, oftast i alla fall. Ibland visar hon lite trötttecken utan att egentligen behöva sova, det är en liten balansgång.

Får se vad som händer resten av dagen.

En kommentar till “Tidigt ute”

  1. Åh, det där känner jag igen. Så var ju Thealie med. Fast då var det vår/sommar så då är det mer ok att gå ut vid 8. Även om våra grannar säkert hade önskat att vi kunde hålla oss inne till 9 i alla fall. /Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *