Vårkänslor

Idag har vi haft upp emot 9 plusgrader. Så grymt skönt men helt plötsligt har man ingen aning om hur man ska klä sig utan man blir naturligtvis supervarm och svettig. Astrid skulle absolut ha bävernylonmössan så jag tog av henne den när vi gick till biblioteket för solen stekte mot väggen. Känns spännande att hon redan kan vara väldigt bestämd om vad hon ska ha på sig inte.

Vi får se när kylan kommer igen för tyvärr kan man vara ganska så säker på att den gör det. Vi har inte haft några problem att klara kylan för vi är ordentligt rustade hela bunten. Astrid fick ett supervarmt underställ av sin kära gudfar när hon fyllde år. Att satsa på varmt under är verkligen mer värt än att köpa en dyr overall.

Astrid i sitt fina underställ från Vossatassar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *