Givetvis

Helt plötsligt har fröken börjat sova hela nätter. Tre stycken har hon fixat hittills. Det är en par tre tre nappistopp eller nedläggningar då hon rest sig upp av någon anledning men hon sover fortfarande så ingen välling och ingen sövning. Därför räknar jag det som hela nätter. Tacka vet jag samsovning, för att slippa resa mig upp varje gång hon gnäller. Jag är säker på att hon skulle somna om av sig själv ändå men det kommer när det kommer det också.

Igår var det en helt underbar dag med strålande sol och en bit över 5 plusgrader. Först var vi till nyöstertorpet Med Leia och Marinah och tittade på när det stora barnen åkte pulka och busade, samt att vi såklart tog lite mumsigt sportlovsfika. Efter det käkade vi lunch hemma hos nämnda kompisar för att sedan ta bussen till ner stan och uppladdning för lite grejer, rapporterar kanske om det senare.

Imorgon skulle jag egentligen ha börjat jobba, smacka till med heltid på en gång. Nu är ju David sjukskriven så jag vet inte riktigt hur vi ska göra ännu. Främst för att jag har ett viktigt samtal imorgon gällande min framtid. Nåja, vi får väl se. Just nu är jag bara så trött, hade verkligen behövt en sovmorgon eller två 🙁

En kommentar till “Givetvis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *