Tänk att nåt kan vara så perfekt

Sitter nersjunken i soffan med en sovande tös i famnen. Hon har ju som jag nämnt sovit som skit på dagarna den senaste veckan.

Igår lade jag henne som vanligt kl 12. Hon vaknade efter tjugo minuter, fortfarnade supertrött märkte man tydligt. Vi satte oss vid tv:n och tittade lite och plötsligt sov igen, och fortsatte göra så i 2(!) timmar. När jag berättade det för johanna så mindes hon att T hade en period då hon bara sov i famnen.

Med detta i tanken så sövde jag henne i famnen direkt, även om det var en del kämpande, och nu har hon sovit en timme och en kvart. Grymt skönt. Hon hade dessutom sovit hela natten med farmor i natt, när hon väl somnade.

Anledningen till att hon sov med farmor inatt var att jag var på partaj på Granens folkpark. Mina kära kollegor i festkommiten hade anordat en helskön fest som jag är riktigt nöjd att jag kom iväg på. Tack Johanna att du meddelade att den var”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *