Informationsflöde

I mitt tidigare liv (det gamla tråkiga barnfria) så älskade jag att nörda. Läste om allt på internet och tog på reda på minsta detalj om småsaker för att det liksom var roligt att läsa och lära samt bilda sig en egen uppfattning.

 Detta gör jag naturligtvis även nu. Men med den skillnaden att den där egna uppfattningen är mycket svårare att fatta. Man läser hundratals ingångsvinklar om massor av saker och att bilda sig en egen bild av hur man vill göra, tycka och tänka är svårt för man är så osäker. Tänk om man gör fel och det blir något som man (vi och Astrid) får dras med under hela hennes uppväxt. Suck…
Det enda jag vet är att jag egentligen VET att jag inte kan göra något fel som skulle åstadkomma någon större skada men man vill ju så mycket. Man vill att allt ska vara perfekt, Astrid ska må bra och vara lycklig, alltid.
Nu vaknade hon så som vanlligt blir inte inlägget som jag tänkt men det kanske blir nästa gång 🙂

En kommentar till “Informationsflöde”

  1. Ja, man är ju livrädd att något ska gå fel i uppfostran så man får tillbaka det senare.. Det är supersvårt tycker jag med många saker. Som den lilla detaljen aj aj… Vi försöker med det mesta. Aj aj skrattade hon bara åt. Vi försökte knäppa på fingrarna lite löst nån gång, men hon bara skrattar. Så nu är vi inne på att man ska röra sakerna försiktigt och fint istället, vilket går liiiite bättre, men inte helt bra kan man väl säga. Men vi tycker liksom hon måste få ta på sakerna och ändå lära sig att man kan göra det försiktigt, annars blir hon nog bara klåfingrig. Man vill ju själv känna och klämma på saker man ser. Kul att Astrid börjat gå också. Här har det gått superfort. Nu går hon från v-rummet ut till köket!!! Jätteduktig! Ska bli så kul när ni kommer hem så vi kan få träffas och se all utveckling som händer på 6 veckor:) Synd att ni inte hinner komma hem till julavslutningen på ÖF…. Barnen ska klä ut sig… Leia har fått en fin tomteklänning av mormor med tillhörande luva.. Hemstickat såklart:) (tomteklänningen var ett krav från mormor direkt när vi visste att det blev en tjej, annars vill jag ju inte ha så mycket stickat som du vet) Som sagt, synd att ni inte hinner hem innan… Men vi får väl ta en egen julträff kanske med våran lilla babygrupp:) Vi hörs vidare:) Kramar från Leia med familj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *