Självsomnaren… nästan

Lilla fröken verkar vara den enda i mamma-barngänget som somnar själv. Alltså utan att matas eller vaggas i famnen. Vi började ju lägga henne uppe för att somna i sängen efter påsk när vi fick låna babyvakten av Ida och Tommy. Den har verkligen varit guld värd.

Jag kanske ska förtydliga lite att hon inte somnar ensam utan av sig själv så att säga. Hon vänder och vrider på sig otaliga gånger men vi är bara där och petar i nappen när hon sliter ut den.

Många kvällar är långt ifrån problemfria och nu på sistone har hon bearbetat mycket händelser och då blir det en del gallskrik innan det somnas. Då är det enda som funkar att bara tippa upp henne och hålla henne tätt tätt tätt mot sig själv.

Idag har hon grälat ordentligt på mig. Skrikit i falsett och tittat uppfordrande på mig när jag inte plockar upp leksaker när hon sitter i stolen eller petar till gåstolen när hon kört fast. Ememememenenenemememenenem låter det hela tiden 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *