Härliga helg – sommaren är här

Sent omsider kom den. Sommaren. Helgen har varit så skön som man bara drömde om under hela maj och nästan hela juni som bara regnat och blåst bort.

Under söndagen igår bjöds det på riktig högsommarvärme. Förutom att man blir lite chockad och inte riktigt vet hur man ska förhålla sig till värmen så är det inte så svårt att hitta på något att göra. Liksom hänga ute bara och njuta.

I lördags tog vi en lugn morgon med lite pyssel och annat innan vi gick ut. Astrid skulle på kalas (trodde vi) på eftermiddagen så vi hade inga planer på att hitta på något större. När vi kommer till kalaset så får vi veta att jag skrivit upp fel dag i kalendern, virrmorsan liksom. Ingen nöd gick det på oss utan då fick vi lite mamma-Astrid tid med växthandling och glassätning medan Nils och David fick lite egentid dom också. På kvällen cyklade vi till Trödje och åt pizza, mysigt och faktiskt så funkade det hyffsat bra även om jag som vanligt fick sitta kvar själv och äta upp medan barnen var upp och studsade och David höll koll.

Pyssel
Pysselmorgon. Först var det roligt att sätta fast plupparna på plattan. Sen blev det roligare att kasta dem på golvet.

På söndagen tog Astrid och David en cykeltur på förmiddagen. Jag och Nils fixade plaskpool. På eftermiddagen var det äntligen dags för kalas. Astrid har längtat sig galen men äntligen fick hon träffa sina älskade dagmammebästisar, som vi allihop komma sakna till hösten.

Idag börjar ny vecka, fortfarande varmt men utan den starka solen, perfekt enligt mig.Idag och imorgon ska det arbetas men sen så… SEMESTER! 5,5 vecka tänker jag bara vara hemma och laaaata mig. Kanske någon tur med husbilen förstås men annars så mys och lugn.

Smälter till en liten pöl varje gång jag ser lappen som sitter på våran dörr. Vår duktiga, underbara, smarta, roliga och tokiga fyraåring som bara vill förtydliga vilka som bor i huset utifall det skulle komma nån som inte vet <3
Smälter till en liten pöl varje gång jag ser lappen som sitter på våran dörr. Vår duktiga, underbara, smarta, roliga och tokiga fyraåring som bara vill förtydliga vilka som bor i huset utifall det skulle komma nån som inte vet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *